Östgöta marknader logotype

Östgötamarknader

Hjälper dig sälja - Loppis i Norrköping och Linköping

Marknadskarta

Här finns vi 2018

Läs mer här »

Årskort 2018

Gör årets klipp

Läs mer »

Varför gå på marknad?

Läs mer här »

Östgötamarknader

Östgötamarknader arrangerar ett stort antal marknader med varierande inriktning under året. I år är det hela 28 år sedan vi startade och vi har genom åren skaffat oss en gedigen kunskap om hur ett marknadsarrangemang ska genomföras på bästa sätt. Vi brinner för marknader och drivs av att se människor trivas.

Baklucke- och traditionell bordloppis är de vanligaste marknadstyperna, men även design/konstnärsmarknader, megaloppisar och veteran/nostalgimarknader finns i vårt utbud. Nya marknader tillkommer löpande så håll utkik på denna sida för nyheter om dessa. 

Våra marknadslöften är:

  • Vi finns alltid på plats under marknadens öppettider
  • Vi ser till att våra enkla marknadsregler följs
  • Vi har alla nödvändiga tillstånd för att bedriva marknader
  • Vi marknadsför oss alltid för att så många som möjligt ska hitta till oss
  • Vi särbehandlar ingen

Vi tittar även ständigt efter nya möjligheter att arrangera marknader. Dessutom är våra tjänster tillgängliga för andra typer av publika arrangemang. Vår organisation har en hög kompetens rörande planering, marknadsföring, myndighetskontakter, genomförande och uppföljning. Vi har ett antal duktiga värdar och värdinnor samt en ordningsvakt, så tveka därför inte att höra av er om ni behöver vår hjälp med att genomföra ett arrangemang.

I menyn kan ni välja vilken marknad ni vill besöka eller sälja på. Här finner ni även en hel del tips och tricks som är nyttiga inför ert besök. 

Vi hälsar er varmt välkomna till någon av våra marknader under 2017.